DanielDG Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 *Nume real: Lac Daniel -*Varsta: 14 -*Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte): Sunt un baiat din Sibiu cu varsta de 14 ani cu chefu de distractie,prietenos,amabil,glumet si cu cei 7 ani de acasa si bineinteles respect pe toata lumea indiferent ca ii dusman.-*Localitate: Sibiu Viata virtuala:-*Nick-name: DanielDG -*Level: 11 -*Poza cu /stats: http://i.imgur.com/TyPhEkO.png-*Poza cu /warns: http://i.imgur.com/P7lwLoQ.png-*De cat timp joci SA:MP pe Bugged: De o luna.-*De unde ai aflat de acest clan: Am vazut pe AD ca clanul BAWS recruteaza si am zis de ce sa nu fac o cerere.-*Cu ce crezi ca poti ajuta clanul: Pai cu tot ce pot.-*De ce doresti sa intri in acest clan: Deoarece este un clan foarte frumos cu multi membrii cu capu pe umeri si serios.-*Ai avut ban vreodata? (specifica de cate ori si de ce): Nu.-*Nickname-uri anterioare: - -*Ai luat la cunostinta regulamentul clanului: Da.-*Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?: Da.-*Care este regula de aur?: Sa porti Tagul BAWS si Skinul corespunzator rankului !-*Alte precizari: Va salut pe toti.Contact:-*Messenger: eminem.extreme -*Facebook (optional): Dani Daniel -*Skype: blondu.xd P.S: A trecut 24 de ore si acum am pus titlul corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RESO. Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Pro. 1. Are o aplicatie buna. 2. Se exprima corect in proportie de 90%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olympian Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Pro - aplicatia este buna, te exprimi corect, imi place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin.adv Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Pro - meriti o sansa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diplomatu Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 PRO-frumoasa aplicatia, meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEiTH Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Acceptat pentru teste ! .t/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts