robertboss2u Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 -*Nume real:Ma numesc Robert.-*Varsta:Am 15 ani.-*Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte):Sunt un baiat serios, modest, timid, îmi plac provocarile, îmi place munca în echipă, sunt un baiat cu bun-simţ, nu caut ceartă si nici nu provoc una, îmi plac glumele bune, îmi place sa dau tot ce e mai bun din mine, îmi place sa socializez cu alte persoane.-*Localitate:Sunt din Ticleni, Jud GORJ.Viata virtuala:-*Nick-name:CoxatuDreq-*Level:Am levelul 19.-*Poza cu /stats:http://imgur.com/eEEmRCs-*Poza cu /warns:http://imgur.com/Amfmaqw-*De cat timp joci SA:MP pe Bugged:De 4 luni.-*De unde ai aflat de acest clan:Am vazut un ad si am zis: "De ce sa nu intru".-*Cu ce crezi ca poti ajuta clanul:Prin /ad.-*De ce doresti sa intri in acest clan:Deoarece toti membri clanului sunt activi si cu bun simt.-*Ai avut ban vreodata? (specifica de cate ori si de ce):Nu, nu am fost banat.-*Nickname-uri anterioare:Nu am avut alte nick-uri.-*Ai luat la cunostinta regulamentul clanului:Da.-*Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?:-*Care este regula de aur?:Odata intrat in clanul BAWS, sunt obligat sa imi adaug tag-ul "BAWS" si skin-ul pentru rank-ul detinut, in maxim 2h, altfel sunt demis. -*Alte precizari:Mult succes in continuare.Contact:-*Messenger:[email protected]-*Facebook (optional):Ionutz Roby-*Skype:robyca26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frezaTu Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Pro. Pari un baiat de treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoGdyBogdan Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Pro aplicatia ta e buna meriti o sansa Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.Darius.xD Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Contra! Te cunosc si nu mi se pare ca meriti sa intri in clan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanVL Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Din toata descrierea ta , pari a fi un baiat de treaba. De la mine ai un Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEiTH Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Acceptat pentru teste ! .t/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts