Jump to content

♠Mod♠ Ped.ifp by JustinianBicepsz0r.

Deagle.Oficial
 Share

Recommended Posts

Salutare!

Multora de pe red.bugged respectiv blue.bugged va place un ped.ifp de a lui Justinian.

M-am gandit ca pe acesta  nu il mai aveti si il cautati mereu printre topicuri dar in zadar.

Astazi cautandu-l in jur de 30-40 de minute am dat in sfarsit de el.

Este greu sa il gasesti prin toate topicurile cu moduri: 90+

Am facut acest topic cu scopul de a va usura cautarea.

Daca aveti de gand sa lasati comm-uri de genu: "Praf" | "Plagiator" | "Xerox" | "Copiator" etc. va rog abtineti-va de la acestea.

Enjoy!

Video: https://www.youtube....h?v=HrqGHdy0c_Y

Link de download: ped.ifp - 1.4 Mb

Am revenit cu alt site de download deoarece mi s-a comunicat ca de pe site-ul acela nu ar fi fost ped.ifp

Edited by Deagle
  • Upvote 7

+1 Chiar cautam un ped.ifp sa se invarta playerii atunci cand ii omor si sa fie cat mai normal totodata.

Edit: Ti-am dat ca prostul +1 dinainte sa-l testez,am crezut ca este ca in video.Sper ca ai gresit ped.ifp-ul si ca nu-l folosesti.Am incercat sa alerg pe SPACE si am inceput sa alerg cu 500Km/h. -_- 
NU LUATI ACEST PED.IFP,asta daca nu vreti sa luati BAN.

Edited by MiSt3R

+1 Chiar cautam un ped.ifp sa se invarta playerii atunci cand ii omor si sa fie cat mai normal totodata.

Edit: Ti-am dat ca prostul +1 dinainte sa-l testez,am crezut ca este ca in video.Sper ca ai gresit ped.ifp-ul si ca nu-l folosesti.Am incercat sa alerg pe SPACE si am inceput sa alerg cu 500Km/h. -_- 

NU LUATI ACEST PED.IFP,asta daca nu vreti sa luati BAN.

Nu incerca sa ma acuzi aiurea deoarece nu cred ca as avea ceva de castigat dandu-ti tie cheats.

La toti le merge numai tie nu.

Si faza cu 1+ : Nu cred ca ma avantajeaza cu ceva un like. 

Data viitoare gandeste inainte sa spui ceva.

Nu incerca sa ma acuzi aiurea deoarece nu cred ca as avea ceva de castigat dandu-ti tie cheats.

La toti le merge numai tie nu.

Si faza cu 1+ : Nu cred ca ma avantajeaza cu ceva un like. 

Data viitoare gandeste inainte sa spui ceva.

Daca nici eu nu gandesc,tu nu existi drq..

Cica "la toti le merge numai tie nu",la toti 2? Care si aia au spus "frumos" pentru un +1 la post-uri. SI restul care mai raspund probabil ca le convine,dar eu zic ca o sa luati ban cand o sa vreti sa alergati,treaba voastra,faceti ce vreti. ^_^

Daca nici eu nu gandesc,tu nu existi drq..

Cica "la toti le merge numai tie nu",la toti 2? Care si aia au spus "frumos" pentru un +1 la post-uri. SI restul care mai raspund probabil ca le convine,dar eu zic ca o sa luati ban cand o sa vreti sa alergati,treaba voastra,faceti ce vreti. ^_^

Eu zic sa ocolesti acest topic si sa nu mai aduci comm-uri .

Asta daca nu vrei sa ai warn pe forum.

Il are tot serveru!

A fost postat inca de 50 de ori.

q3SHkCb.jpg

OFF: Pretenashi asta e modul lui justin, nu alte peduri. Este mult schimbat decat alte peduri. Parca l-a postat demult, acu cateva luni.

Gura mica copii  ^_^  ^_^  :P  :P 

ON: Ti-am dat +1, mersi mult.

OFF: Pretenashi asta e modul lui justin, nu alte peduri. Este mult schimbat decat alte peduri. Parca l-a postat demult, acu cateva luni.

Gura mica copii  ^_^  ^_^  :P  :P 

ON: Ti-am dat +1, mersi mult.

Stai chill ma .E postat de tot serverul .

• 5 months later...

Salutare!

Multora de pe red.bugged respectiv blue.bugged va place un ped.ifp de a lui Justinian.

M-am gandit ca pe acesta  nu il mai aveti si il cautati mereu printre topicuri dar in zadar.

Astazi cautandu-l in jur de 30-40 de minute am dat in sfarsit de el.

Este greu sa il gasesti prin toate topicurile cu moduri: 90+

Am facut acest topic cu scopul de a va usura cautarea.

Daca aveti de gand sa lasati comm-uri de genu: "Praf" | "Plagiator" | "Xerox" | "Copiator" etc. va rog abtineti-va de la acestea.

Enjoy!

Video: https://www.youtube....h?v=HrqGHdy0c_Y

Link de download: ped.ifp - 1.4 Mb

Am revenit cu alt site de download deoarece mi s-a comunicat ca de pe site-ul acela nu ar fi fost ped.ifp

Alt link de download?

Eu caut unul, atunci cand sari, te faci gen batman, cu mainile desprinse si genunchii la piept, daca il are cineva sau stiti unde il pot gasii, va rog sa mi-l dati.

Asta il stiam demult.

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.