Jump to content

Cerere - [AIM] - CoxatuDreq

robertboss2u
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:Ma numesc Robert.
Varsta:Am varsta de 15 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sa incepem cu inceputul. Sunt o persoana calma, in 95% din cazuri gandesc situatia la "rece",deoarece cand judeci situatia sau pe cineva la "cald" ( la nervi) esti capabil sa spui lucruri nevrute. De asemenea imi place si practic fotbalul,bascketul,alergatul in parc. Imi place foarte mult iesirile cu prietenii, deoarece am un anturaj foarte special si in care nu ai cum sa te plictisesti. In fiecare zi facem altceva. As spune mai multe despre mine, dar nu ma prea pricep sa ma autocaracterizez.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :CoxatuDreq
Nivel :Am levelul 19.
Nume folosite anterior:Nu am mai avut alte nick-rui.
Vechime pe server:Joc deja de 4 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):
Nu, nu am mai fost banat.

Poza cu invitatie:http://imgur.com/aYhAW9l

Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/CoxatuDreq

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:skype:robyca26 iar yahoo: robert_boss2u
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este un clan foarte cunoscut si iubit pe acest server, in acelasi timp este si un clan respectat. Doresc ca impreuna cu liderii / co-lideerii  si membrii acestui clan sa facem treaba buna.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?:De exemplu, cu donatii la event-uri, etc.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:
Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?:Desigur.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.