Jump to content

Cum faci sa scapi de wanr?

GabiRadu
 Share

Recommended Posts

Am creat acest TOPIC deoarece, am luat warn si nu stiu cum sa scap de el sau ce trebuie sa fac ca sa scap de warn.

Daca ma puteti ajuta, sa imi ziceti cum scap de el va voi fii recunoscator si va voi da +1.

Poti doar să donezi ca să scapi de warn-uri, altă cale nu este. Iei Clear Warn când faci 3/3 Warns si iei ban 3 zile.

• Upvote 1

Ms .... Dar mai am o intrebare, daca fac cerere pt o factiune imi scad sansele ca am warn sau nu ma mai acc deloc?

Dupa cate am inteles de la alti, daca ai warn si faci o aplicatie la o factiune sansele tale vor scadea putin insa daca vei face o aplicatie buna poate vei fi acceptat.

Ms .... Dar mai am o intrebare, daca fac cerere pt o factiune imi scad sansele ca am warn sau nu ma mai acc deloc?

Depinde de motivul pentru care ai luat warn'ul.

Ex:La un jucator care face aplicatie in factiunea mea si observ ca are un warn pentru 'Limbaj vulgar' este respins direct, deoarece nu vreau alte abatari pe viitor.

In alte factiuni, nu conteaza, asta depinde de comportamentul tau si felul in care faci o aplicatie.

Daca vrei sa iti stergi contul, trebuie sa donezi => (/shop) s.a.m.d.

Daca acumulezi (3/3) warns primesti ban timp de 3 zile, ceea ce iti va scadea sansele.

Depinde de motivul pentru care ai luat warn'ul.

Ex:La un jucator care face aplicatie in factiunea mea si observ ca are un warn pentru 'Limbaj vulgar' este respins direct, deoarece nu vreau alte abatari pe viitor.

In alte factiuni, nu conteaza, asta depinde de comportamentul tau si felul in care faci o aplicatie.

Daca vrei sa iti stergi contul, trebuie sa donezi => (/shop) s.a.m.d.

Daca acumulezi (3/3) warns primesti ban timp de 3 zile, ceea ce iti va scadea sansele.

@aMo, stiu ce zici tu dar nu cred ca daca ai vorbit o data urat vb tot timpul asa si eu nu am vorbit urat am zis ... http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/65938  E prima data cand vorbesc asa, dar nush ce sa fac sa mai fac 2 warn sa scap de asta ca nu imi place sau sa-l las asa, aMo daca poti zii si mie te rog ce sa fac? Im ambele cazuri im scad sansele de a intra intr-o factiune.

Am creat acest TOPIC deoarece, am luat warn si nu stiu cum sa scap de el sau ce trebuie sa fac ca sa scap de warn.

Daca ma puteti ajuta, sa imi ziceti cum scap de el va voi fii recunoscator si va voi da +1.

1. Donezi şi scapi de warn.

2. Mai faci pana la 3/3 şi iei ban 3 zile, după expirarea banului revii cu 0.3 warns.

Bun, daca ai un waen, poti scapa de el daca faci 3/3 warnuri (nu-ti sugerez asta), daca donezi sau daca prinzi la un event (gen gift box) resetare warns. Daca ai un warn, sansele scad putin la o factiune, dar nu cu mult, depinde de liderul acelei factiuni, de cele mai multe ori conteaza aplicatia. Edited by AIM.XxMihaiBxX

• 2 weeks later...
  • 2 years later...

Si daca am 3/3 warn si dupa iau ban de 3 zile o sa imi arete undeva sau o sa vada cand aplic intr-o factiune ca am avut 3/3 warn??

Nu, nu va arata insa o sa apara in LP, depinde daca liderul / subliderul factiunii are admin, caci doar adminii pot vedea LP.