I0nuTZ Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Am un lag foarte enervant pe samp si cand dau /service taxi nu imi merge, adica nu apare nimic ca si cum nu as fi chemat un taxi, si cred ca este tot de la lag, deci, daca ma puteti ajuta cumva sa scap de lag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Se7v3N Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 De regula lagul este creat cand ai toate facilitatile jocului date pe HIGHT. Intra in options>display>advanced si acolo le dai pe toate pe LOW. Nu o sa iti afectele calitatea jocului, doar elimina din umbre si alte chestii care sunt inutile si fac lag. Eu am pc slabut si cu setarile alea merge fara sa schiteze lag. Daca nu e din cauza asta, poate e din vina modurilor care sunt prea multe sau prea pretentioase in ceea ce priveste resursele calculatorului Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawke Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Am un lag foarte enervant pe samp si cand dau /service taxi nu imi merge, adica nu apare nimic ca si cum nu as fi chemat un taxi, si cred ca este tot de la lag, deci, daca ma puteti ajuta cumva sa scap de lag. Lag-ul despre care vorbesti nu are de aface cu FPS, tu ai ping crescut, probabil nici comdanda /report nu merge. Poti incerca inchiderea programelor ce necesita internet (skype, browser) si resetarea modemului de internet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielDG Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Si mie imi face aceeasi chestie pe server,mi se sacadeaza si pana la urma mi se blocheaza de tot . Am pe LOW toate dar degeaba,cred ca problema ii de la alti playeri care au lag mare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaZz Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Inchideti Toate programele, Browser,skype,mass,alte jocuri ETC..., si intra pe SA:MP, dai ESC .- options si ma gandesc ca sti putina engleza Bafta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts