Jump to content

FlaviussBet

Flaviuss.
 Share

Recommended Posts

<<< Va dau un exemplu cum puteti paria >>>

Nick: Flaviuss

Level: 5

Suma pariata: 100.000$

Dovada ca ai transferat / dat banii la Flaviuss (ScreenShoot): www.imgur.com

Meciurile pariate:

Fc Barcelona - Real Madrid = 2 (Victorie Real Madrid)

Steaua Bucuresti - Dinamo Bucuresti = 1 (Victorie Steaua Bucuresti)

Atentie!

# In fiecare zi , voi intra si voi posta meciurile si cotele din acea zi.

# Daca castigati , banii vor intra in contul dumneavoastra 100% !

Meciurile de astazi 12.05.2014:

Romania Liga 1

Corona Brasov vs  U Cluj        Cote:   Victorie Corona: 10    Se termina egal: 5     Victorie U Cluj: 1.30           Meciul incepe la 18:30

CFR Cluj vs FC Brasov           Cote:   Victorie CFR Cluj: 2.10  Se termina egal:  3.30  Victorie FC Brasov: 3.50  Meciul incepe la 19:30

Steaua Bucuresti vs Pandurii Tg. Jiu   Cote: Victorie Steaua: 1.60 Se termina egal : Victorie Pandurii: 5         Meciul incepe la 21:00

Clasament Romania Liga 1: http://www.flashscore.ro/meci/2wjG3zY9/#clasament;table;overall

Suedia

Brage vs Västerås SK     Cote: Victorie Brage: 1.80      Se termina egal: 4      Victorie Västerås SK: 7                 Meciul incepe la 20:00

Clasament Suedia Liga 1: http://www.flashscore.ro/meci/27RuefRr/#clasament;table;overall

Edited by Flaviuss.

@Flaviuss. ,imi pare rau ca n-am vazut mai devreme ce meciuri sunt,nu prea le am cu fotbalul,dar biletul asta il castigam si vroiam sa pariez.

Data viitoare cred ca voi paria. ;) [am spus asta ca sa postezi in continuare]

• Upvote 1

13.05.2014

A.Lustenau vs First Viena         Cote>>> Victorie A.Lustenau:        Egalitate la final: 12      Victorie Viena: 10

Hartberg vs St. Polten      Cote>>> Victorie Hartberg: 2.51  Egalitate la final: 3.15   Victorie Polten: 2.85

Horn vs Altach     Cote>>> Victorie Horn: 3.50    Egalitate la final: 3.50     Victorie Altach: 2.10

Lifering vs Kapfenberg Cote>>> Victorie Lifering: 1.68   Egalitate la final: 4 Victorie Kapfenberg: 4.86

Mattersburg vs Parndorf    Cote>>> Victorie Mattersburg: 1.69  Egalitate la final: 3.90   Victorie Parndorf: 4.80

Clasament Austria Liga 1: http://www.flashscore.ro/meci/IyiKdk54/#clasament;table;overall

TOATE MECIURILE INCEP LA 19:30!

Sevilla vs Benfica         

Cote: Victorie Sevilla: 4.50     /  Victorie Benfica: 2.45        / Conduce Sevilla la pauza [P1] : 4.85 Conduce Benfica la pauza [P2]: 3.15      / Egal la pauza [PX]: 10   Egal  la finalul celor 90 de minute: 5.20    /  Sevilla castiga la Pennalty: 6.50      / Benfica castiga la Pennalty: 4.55

Suma pe care trebuie sa o pariata minim in aceasta finala este , 250.000$ . castig maxim este de 35.000.000$.

Meciul incepe la 21:45!

Edited by Flaviuss.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.