Jump to content

Cerere - [AIM] - Chivalry

CostiIvan
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Ivan Constantin
Varsta: 16
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sincer sa fiu nu prea le am cu autodescrierile dar in fine, sunt un baiat serios cand trebuie si glumet cand trebuie, imi place sa am diferite target-uri si sa le indeplinesc cu seriozitate si ambitie, in rest consider sa sunt un tip ok, nu imi place sa iau parte la discutii aprinse, imi place sa stau in banca mea si sa imi vad de treaba...In rest.. 1.80, ochi caprui, par saten, etc.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Chivalry
Nivel : 27
Nume folosite anterior: -
Vechime pe server: 7 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, deoarece acumulasem 3/3 warns.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/0nJ45Of

Link cu faction history:
http://bluepanel.bug...rofile/Chivalry

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:  Skype: bah.tu_asta
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece are o anumita prestanta pe server, este un clan serios cu playerii pe care te poti baza si cu care poti crea noi prietenii.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?:  Prin diferite idei inovatoare, si prin ajutorarea reciproca cu membrii.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da

Neutru sa nu zic contra.

Chivalry was uninvited by Tudor7. from faction FBI (rank 1) after 1 days, with FP. Reason: Arrest rober.

Chivalry was uninvited by Lucifer from faction News Reporters (rank 1) after 2 days, with FP. Reason: 3/3 FW

Chivalry was uninvited by Ciprian.666 from faction The Russian Mafia (rank 1) after 17 days, without FP. Reason: Reclamatie coleg pe forum. 

Respins, ai primit 5 neutre.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.