zek100 Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Salut la tot Staff-ul am o mica problema joc pe server de ceva timp cu niste prieteni si INSTRUCTORUL k0j0, ma mintit am primit tiapa nu stiu daca voi ma puteti ajuta dar va rog foarte foarte mult ca eu joc de 3 saptamani pe server si in fiecare zi muncesc sa fac $ si la urma :(( treaba a fost asa eu aveam 8kk si am vrut sa-mi iau MOTO el a spus ca pune inca 5kk si sami iau moto, ma chemat pe ts.bugged.ro si de acolo am primit un mesaj in privat in care mia dat un alt ts........ro (nu fac reclama vi-l zic in privat) si am plecat pe ts ala care el avea grad ADMINISTRATOR si a spus sai dai 8 kk si sa duca sa ia moto ca mai pune el 5 kk. dupa ce am facut tot transferul am primit BAN pe ts si ni mia intors nici macar jumate din bani care iam dat. Nu sunt sigur ca voi ma puteti ajuta dar eu ca disperatul am muncit sa fac 8kk si la urma.. :( poate si eu am fost PROST sa zic ca iam dat bani.. dar va rog luati masuri va rog mult. mersi la toti :( :( cer scuze de deranj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp3cTeRx Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Salut @zek100! Din pacate, imprumuturile se fac pe propria raspundere. Daca el ti-a zis sa ii dai x $ tu nu trebuia sa ii dai. Este vina ta. Daca totusi cei din Staff vor considera ca ti-a dat teapa, ii poti face o reclamatie aici: http://redpanel.bugged.ro/complaint/create/13157 Daca nu ai dovezi ca i-ai dat /transfer sau alte dovezi (cu ce ati vorbit pe SAMP-NU TS!) mai mult ca sigur plangerea nu va fi luata in considerare. EDIT: scuze de x2, dar nu se poate de uitat in logs? :( sincer am muncit mai mult de 1 saptamana pentru 8 kk si vreau macar jumate daca nu mii da toti :(( va rogg Cum ti-am spus, trebuie sa ii faci reclamatie. Adminii nu stau sa se uite prin log-uri pentru 8.000.000$... Totusi, iti poti incerca "norocul" facandu-i reclamatie. Poate vei primi banii inapoi (desi ma indoiesc). Link to comment Share on other sites More sharing options...
zek100 Posted May 10, 2014 Author Share Posted May 10, 2014 scuze de x2, dar nu se poate de uitat in logs? :( sincer am muncit mai mult de 1 saptamana pentru 8 kk si vreau macar jumate daca nu mii da toti :(( va rogg Link to comment Share on other sites More sharing options...
i7. Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Imprumuturile se fac pe proprie raspundere. Daca ii imprumuti cuiva bani / masini, nu te astepta ca adminii sa te ajute sa recuperezi banii. Sunt interzise /ad-urile de genul 'caut camatar', 'imprumut bani', 'caut pe cineva sa imi imprumute bani'. Playerii ce cer bani imprumut in mod repetat cu intentia de inselatorie vor fi sanctionati pentru inselatorie. Cand vindeti o masina cuiva, daca playerul nu are banii la el, nu ii dati masina. Daca un player ii promite unui alt player ca ii va da diferenta de bani in alta zi, adminii nu se vor implica pentru a ajuta playerul ce nu a primit banii sa-i recupereze. Salut, nu cred ca o sa te ajute nimeni...cele mai proaste afaceri la faci cu prietenii.. http://forum.bugged.ro/topic/81-regulamentul-serverului-server-rules/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSt3R Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Salut, nu cred ca o sa te ajute nimeni...cele mai proaste afaceri la faci cu prietenii.. http://forum.bugged.ro/topic/81-regulamentul-serverului-server-rules/ Nu-i adevarat! Daca voi le spuneti la cei pe care-i gasiti pe server "prieteni" atunci voi sunteti de vina. Alta data ganditiva de 2 ori ca pe acel player nu-l cunoasteti in realitate si nu ar trebuii sa aveti incredere in el. Prieten,prieten,dar pana intr-un anumit punct,odata ce nu-l cunosti deloc si in viata reala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabiRadu Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Nu-i adevarat! Daca voi le spuneti la cei pe care-i gasiti pe server "prieteni" atunci voi sunteti de vina. Alta data ganditiva de 2 ori ca pe acel player nu-l cunoasteti in realitate si nu ar trebuii sa aveti incredere in el. Prieten,prieten,dar pana intr-un anumit punct,odata ce nu-l cunosti deloc si in viata reala. Ai dreptate aici. Si @zek100!, pee viitor nu mai face ucruri dastea. Incearca sa vorbesti cu un admin, dar nu cred ac o sa te ajute... Vorbeste cu el mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisanMarian Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 mda trebuia sa anunti un admin inainte Link to comment Share on other sites More sharing options...
.faybee Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Inprumuturile se fac pe proprie raspunddere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronick Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Împrumuturile le faci pe propria răspundere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TysoNN RETIRED Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 <p>Mutat in recycle bin.<br /> <br /> T/C.</p> <p>Mutat in recycle bin.<br /> <br /> T/C.</p> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.