Jump to content

Cerere - Aim - Andrei_Para

Miatoris15
 Share

Recommended Posts

Nume:Andrei
Varsta:14 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Andrei si am 14 ani. Sunt un baiat istet, cu capul pe umeri, plin de energie, modest, intelegator, iertator, cu o memorie vizuala buna. Sunt o persoana sociabila si imi place sa-mi fac noi prieteni pentru ca sunt prietenos, de treaba si stiu sa-mi ajut un prieten cand are novoie de ajutor.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :Andrei_Para
Nivel :29
Nume folosite anterior:Este unicul nickname.
Vechime pe server:A 4-a zi din luna Octombrie 2013, aproximativ 6 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): O singura data. Incercare inselatorie /free

Poza cu invitatie:http://i.imgur.com/V5pQmWd.png

Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Andrei_Para

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:Skype si yahoo, prefer sa le dau in game.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Este un clan vestit, membri sunt cu bun simt si din Panel se vad din ce in ce mai putine reclamatii asupra membri clanului.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu activitatea si dedicarea mea pentru acest clan.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Bineinteles.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da.

Edited by Andrei_Para

suferinta mondiala.nu-l vreau in aim.

Contract , dacă ști deagle și ești bun la arme , nu înseamnă că trebui să suferi și la mine ai făcut niște faze la paint .

Cruise, Shift .. despre voi aveam alta parere. De la Zoom ma astepatam.. dar de la voi... nu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.