Kevin.adv Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Viata reala:-*Nume real?: Eugen-*Varsta: 17 Ani.-*Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte): Ma numesc Eugen am o fire creativa, am cei 7 ani de acasa, nu injur, sunt respectos, nu port pica pe nimeni, ajut pe orcine are nevoie de ajutor, Fac diferenta dintre munca si distractie.-*Localitate: Neamt.Viata virtuala:-*Nick-name: AgaTon-*Level(level 20+): 21. -*Factiune: Taxi Lv rank 2.-*Poza cu /stats: http://i.imgur.com/Rjjodcp.jpg?1-*De cat timp joci SA:MP pe Bugged: 10 Luni.-*De unde ai aflat de acest clan: Este cel mai tare clan de pe server, toata lumea il stie.-*Cu ce crezi ca poti ajuta clanul: Vreau sa il ajut sa ajunga mai sus de cat ieste chiar pe locul 1.-*De ce doresti sa intri in acest clan: Imi place totul la acest clan, si imi dores sa fiu si eu un membru.-*Ai avut ban vreodata? (specifica de cate ori si de ce):Nu.-*Nickname-uri anterioare:Andreyeu000-*Ai luat la cunostinta regulamentul clanului:Da.-*Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?:Desigur.-*Care este regula de aur?:Odata intrat in clanul BAWS, sunt obligat sa imi adaug tag-ul "BAWS" si skin-ul pentru rank-ul detinut, in maxim 2h, altfel sunt demis. -*Alte precizari: Am facut parte din acest clan si imi dores sa fac iar parte.Contact:-*Messenger: Nu folosesc.-*Facebook (optional): Nu dau.-*Skype: drakone.genu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts