Wayne_Wayne Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: LucianVarsta: 15Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt o fire prietenoasa, ambitioasa, sociabila, orgolioasa si uneori impulsiva. Imi apar obiectivele si nu imi este rusine sa spun direct ce gandesc sau sa-mi impun punctul de vedere. Nu urasc pe nimeni, ar fi o pierdere de timp si nici nu invidiez. Consider ca nu imi lipseste nimic, tot timpul m-am multumit cu ce am. Am o personalitate foarte puternica, peste tot unde merg incerc sa dau dovada de seriozitate si sinceritate. Nu imi place minciuna si nici persoanele care ma mint sau imi ascund diferite lucruri. Daca cineva are nevoie de ajutorul meu si stiu ca il pot ajuta cu siguranta o v-oi face. Daca voi fi acceptat ma ve-ti cunoaste mai bine. Numa succesuri !STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : RichteRNivel : 16Nume folosite anterior:-Vechime pe server: 2 Luni Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): nu Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/RichteRCONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: [email protected]De ce iti doresti sa faci parte din clan?: deoarece im place clanu imparatilor si are membri ca lumea si un lider ca lumeaCum consideri ca poti ajuta clanul?: cu activiatea mea sunt bun la armeEsti de acord sa adaugi tagu [iMPARAT] alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: DaEsti de acord sa adaugi tagul [iMPARAT] in joc pe server?:Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
apa09 Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Pro imi place cum te-ai descris Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoTMeng Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 (edited) Pro, esti un baiat care pune suflet. :D Acceptat. Edited May 11, 2014 by NoTMengIMPARAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts