Jump to content

Cerere [IMPARAT] RichteR[ACCEPTAT]

Wayne_Wayne
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Lucian
Varsta: 15
Autodescriere (~ 30 cuvinte): 
Sunt o fire prietenoasa, ambitioasa, sociabila, orgolioasa si uneori impulsiva. Imi apar obiectivele si nu imi este rusine sa spun direct ce gandesc sau sa-mi impun punctul de vedere. Nu urasc pe nimeni, ar fi o pierdere de timp si nici nu invidiez. Consider ca nu imi lipseste nimic, tot timpul m-am multumit cu ce am. Am o personalitate foarte puternica, peste tot unde merg incerc sa dau dovada de seriozitate si sinceritate. Nu imi place minciuna si nici persoanele care ma mint sau imi ascund diferite lucruri. Daca cineva are nevoie de ajutorul meu si stiu ca il pot ajuta cu siguranta o v-oi face. Daca voi fi acceptat ma ve-ti cunoaste mai bine. Numa succesuri !

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : RichteR
Nivel : 16
Nume folosite anterior:-
Vechime pe server: 2 Luni

Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): nu

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/RichteR

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: [email protected]
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: deoarece im place clanu imparatilor si are membri ca lumea si un lider ca lumea
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: cu activiatea mea sunt bun la arme
Esti de acord sa adaugi tagu [iMPARAT] alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da
Esti de acord sa adaugi tagul [iMPARAT] in joc pe server?:Da

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.