Jump to content

Editez imagini pentru avatar si semnatura [ON]

LegO ToyS
 Share

Recommended Posts

Nume:myhays.bybo

Imagine care sa o editez[Obligatoriu]:Vreau o semnatura cu Steaua.

Marimea textului:18

Tipul textului:Sa scrie :Steaua Bucuresti.

Alte precizari:vreau sa fie scris cu rosu:Steaua si cu albastru:Bucuresti.Un fundal rosu almbastru.

Multumesc anticipat.

Nume: Iony

Imagine care sa o editez[Obligatoriuu]: O semnatura cu Dinamo

Marimea textului: 18

Tipul textului: Sa scrie Dinamo cu rosu si Bucuresti cu alb

Alte precizari:

Din pacate nu am reusit sa fac sa ramana miscarea!, imi pare rau

Okkey Nu este nicio problema, daca imi permiti revin cu edit pentru alta semnatura.

Nume: Kinf.INeeDWeeD

Imagine care sa o editez[Obligatoriu]: http://minus.com/i/beBDNeRYySIXe

Marimea textului: Marime medium. Adica nici mare nici mica.

Tipul textului: Un timp gangsta.

Alte precizari: I am the King.. Asta sa fie textul. Si sa aiva bass efect. 

Multumesc. Ai +1.

Edited by King.INeeDWeeD

@LegO ToyS

Ba baiatule, pe bune, tu nici designer de aplicatii pt win 98 nu te-as lasa, cred ca esti cel mai afon om la categoria de design, cred ca ai maxim 10 ani, ti-a aratat un vecin de-al tau de paint si acum este developer =)

Lasa-te ba te rog, lasa-te, esti pe calea proasta

• Upvote 2

@LegO ToyS

Ba baiatule, pe bune, tu nici designer de aplicatii pt win 98 nu te-as lasa, cred ca esti cel mai afon om la categoria de design, cred ca ai maxim 10 ani, ti-a aratat un vecin de-al tau de paint si acum este developer =)

Din comentariile tale si fotografia ta, iti dai seama ca esti un copil cara mami veau aia tati vreau aiaa.. De ce nu lasi omu in pace? Esti asa de copil incat trebuie sa te bagi. El ajuta pe cei care nu au 100 de posturi daca intelegi ..  Nu mai fii asa de noob si taci din gura.

Din comentariile tale si fotografia ta, iti dai seama ca esti un copil cara mami veau aia tati vreau aiaa.. De ce nu lasi omu in pace? Esti asa de copil incat trebuie sa te bagi. El ajuta pe cei care nu au 100 de posturi daca intelegi .. Nu mai fii asa de noob si taci din gura.
Exact!

Ba baiatule, pe bune, tu nici designer de aplicatii pt win 98 nu te-as lasa, cred ca esti cel mai afon om la categoria de design, cred ca ai maxim 10 ani, ti-a aratat un vecin de-al tau de paint si acum este developer =) Lasa-te ba te rog, lasa-te, esti pe calea proasta
Daca nu-ti convine, pleaca! Daca prezenta ta nu conteaza nici lipsa nu ti-o duce nimeni!

@LegO ToyS

Nu s-a născut nimeni învățat. Așa că lasă-l să facă cum știe, așa învață.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.