LegO ToyS Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Model de postare: Nume: Imagine care sa o editez[Obligatoriu]: Marimea textului: Tipul textului: Alte precizari: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiMyhays Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Nume:myhays.bybo Imagine care sa o editez[Obligatoriu]:Vreau o semnatura cu Steaua. Marimea textului:18 Tipul textului:Sa scrie :Steaua Bucuresti. Alte precizari:vreau sa fie scris cu rosu:Steaua si cu albastru:Bucuresti.Un fundal rosu almbastru. Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegO ToyS Posted May 11, 2014 Author Share Posted May 11, 2014 Nu am putut sa iti fac textul asa mic, nu se potrivea, sper sa fie buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiMyhays Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 (edited) Mersi frate e foarte tare!! Edited May 11, 2014 by Myhays.Bybo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiMyhays Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Nume:myhays.bybo Imagine care sa o editez[Obligatoriu]:http://i.imgur.com/YHcyOgd.jpg Marimea textului:Nush vezi si tu cum e mai fain Tipul textului:Myhays Alte precizari:-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegO ToyS Posted May 11, 2014 Author Share Posted May 11, 2014 Uite ce ai cerut, sper sa fii multumit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiMyhays Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 E foarte faina!! Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil..KosloV Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 (edited) Postez mai jos. Edited May 11, 2014 by King.INeeDWeeD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iony Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Nume: Iony Imagine care sa o editez[Obligatoriuu]: O semnatura cu Dinamo Marimea textului: 18 Tipul textului: Sa scrie Dinamo cu rosu si Bucuresti cu alb Alte precizari: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegO ToyS Posted May 11, 2014 Author Share Posted May 11, 2014 Kinf.INeeDWeeD Din pacate nu am reusit sa fac sa ramana miscarea!, imi pare rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil..KosloV Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 (edited) Din pacate nu am reusit sa fac sa ramana miscarea!, imi pare rau Okkey Nu este nicio problema, daca imi permiti revin cu edit pentru alta semnatura. Nume: Kinf.INeeDWeeD Imagine care sa o editez[Obligatoriu]: http://minus.com/i/beBDNeRYySIXe Marimea textului: Marime medium. Adica nici mare nici mica. Tipul textului: Un timp gangsta. Alte precizari: I am the King.. Asta sa fie textul. Si sa aiva bass efect. Multumesc. Ai +1. Edited May 11, 2014 by King.INeeDWeeD Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegO ToyS Posted May 11, 2014 Author Share Posted May 11, 2014 Iony Sper sa-ti placa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iony Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Sper sa-ti placa! Mersii. E super fain. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegO ToyS Posted May 12, 2014 Author Share Posted May 12, 2014 Kinf.INeeDWeeD Sper sa-ti placa :D atat am reusit sa fac, nu a prea avut timp ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegO ToyS Posted May 12, 2014 Author Share Posted May 12, 2014 inf.INeeDWeeD Sau asa daca iti place Trimite aia cu gangsta inapoi sa vad daca pot sa fac ceva cu ea 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil..KosloV Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Sper sa-ti placa :D atat am reusit sa fac, nu a prea avut timp ;) GG! Smcher :D Mersi muult de tot :D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FireRuleZ Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 @LegO ToyS Ba baiatule, pe bune, tu nici designer de aplicatii pt win 98 nu te-as lasa, cred ca esti cel mai afon om la categoria de design, cred ca ai maxim 10 ani, ti-a aratat un vecin de-al tau de paint si acum este developer =) Lasa-te ba te rog, lasa-te, esti pe calea proasta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil..KosloV Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 @LegO ToyS Ba baiatule, pe bune, tu nici designer de aplicatii pt win 98 nu te-as lasa, cred ca esti cel mai afon om la categoria de design, cred ca ai maxim 10 ani, ti-a aratat un vecin de-al tau de paint si acum este developer =) Lasa-te ba te rog, lasa-te, esti pe calea proasta Din comentariile tale si fotografia ta, iti dai seama ca esti un copil cara mami veau aia tati vreau aiaa.. De ce nu lasi omu in pace? Esti asa de copil incat trebuie sa te bagi. El ajuta pe cei care nu au 100 de posturi daca intelegi .. Nu mai fii asa de noob si taci din gura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegO ToyS Posted May 12, 2014 Author Share Posted May 12, 2014 Din comentariile tale si fotografia ta, iti dai seama ca esti un copil cara mami veau aia tati vreau aiaa.. De ce nu lasi omu in pace? Esti asa de copil incat trebuie sa te bagi. El ajuta pe cei care nu au 100 de posturi daca intelegi .. Nu mai fii asa de noob si taci din gura. Exact! Ba baiatule, pe bune, tu nici designer de aplicatii pt win 98 nu te-as lasa, cred ca esti cel mai afon om la categoria de design, cred ca ai maxim 10 ani, ti-a aratat un vecin de-al tau de paint si acum este developer =) Lasa-te ba te rog, lasa-te, esti pe calea proasta Daca nu-ti convine, pleaca! Daca prezenta ta nu conteaza nici lipsa nu ti-o duce nimeni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FireRuleZ Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 nu frate dar din moment ce iti pui noncreatiile aici am dreptul sa imi exprim parerea... Apropo, cum plm sa ai numele Lego toys, inca te mai joci cu ele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazel. Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 @FireRuleZ4 Ai maxim 14 ani, ce treaba ai tu cu el? Daca te uiti mai sus multe persoane au cerut avatare si semnaturi, poate ca nu le face perfecte dar cat de cat se descurca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegO ToyS Posted May 12, 2014 Author Share Posted May 12, 2014 Ai maxim 14 ani, ce treaba ai tu cu el? Daca te uiti mai sus multe persoane au cerut avatare si semnaturi, poate ca nu le face perfecte dar cat de cat se descurca. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FireRuleZ Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 (edited) Daca asta se descurca e claros, inseamna ca sunt profi maxim. El nici resize nu stie sa ii faca. Edited May 12, 2014 by FireRuleZ4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegO ToyS Posted May 12, 2014 Author Share Posted May 12, 2014 Clar . Mai bine apuca-te de Mario :)) .Fara misto , dar mai ai de invatat.Sincer zici ca le faci in Paint =)) ahA, FA TU IN PAINT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaresR Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 @LegO ToyS Ba baiatule, pe bune, tu nici designer de aplicatii pt win 98 nu te-as lasa, cred ca esti cel mai afon om la categoria de design, cred ca ai maxim 10 ani, ti-a aratat un vecin de-al tau de paint si acum este developer =) Lasa-te ba te rog, lasa-te, esti pe calea proasta Nu s-a născut nimeni învățat. Așa că lasă-l să facă cum știe, așa învață. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts