Wutz Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Ariton SergiuVarsta:14Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt un baiat, de treaba, intelegator, atent, clar, respectuos, cinstiti,serios , imi dai ceva sa fac aia fac faara sa comentez, si o sa ma vedeti pe parcurs daca o sa ma acceptatii.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :WutzNivel :7Nume folosite anterior:-Vechime pe server:2-3 luniAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu nu am avut. Poza cu invitatie:Nu a primit . Link cu faction history:Nu amCONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger:[email protected]De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Zic eu ca este un clan foarte bun, apreciat, cu liderii, si membrii cu abilitatii si mai ales intelegatorii si clari.Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Consider ca ajut clanul deoarece le am cu deagle si m4, le manuesc cu usurinta si indemanare si asta ma avanteajeaza de a intra in clan si a-l ajuta.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da!Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da! Edited May 11, 2014 by Wutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReLoaD. Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Contra. N-ai cum sa intri fara invitatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanteraSHAF Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Contra. N-ai cum sa intri fara invitatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csn. Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 contra, nu ai invitatie Link to comment Share on other sites More sharing options...
HalluCinoGen Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Contra. N-ai cum sa intri fara invitatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian0207 Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Contra, nu poti face aplicatie fara o invitatie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts