LifeTime Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 [*] Nume in joc : LifeTime [*] Level : 5 aproape 6. [*] Varsta ( reala ) : 13 [*] Faction History ( precizati si rank-ul ) :Nu am avut. [*] De ce doriti sa va alaturati Clanului Sportivu ? : Eu doresc sa intru in clanul Sportivu deoarece este populat, imi place acest clan, toti membrii din el au cei 7 ani de acasa, si as dori sa intru si eu sa ma distrez si sa muncesc. [*] Cate ore joci SA-MP ( fare AFK / sleep ) : In jur de 3-4 [*] In ce interval de ore joci de obicei ? : 18:00 - 21:30 [*] Nick-uri / Conturi anterioare :Nu am avut. [*] Cu ce considerati ca se ocupa acest clan ? ( vorbiti deschis..) :Eu cred ca acest clan se ocupa cu recrutarea membrilor activi, seriosi si cu cei 7 ani de acasa. [*] Sincer...aveti capacitatea de a lucra in echipa pentru binele comun al familiei ? : Da. [*] Ati avut vreodata confilicte cu vreun membru din clanul Sportivu ? :Nu.Ba chiar sunt prieten cu un membru al clanului. [*] Vei respecta toti membri si vei asculta de cei cu rank mai mare din clan ? : Da. [*] Poza cu /stats : http://imgur.com/GOxgqYN,Xlu13BT [*] Ati avut vreodata Ban ? Daca da ,precizati motivul : Nu. [*] Numarul de warn-uri pe care le aveti si motivul : Nu am. [*] Sunteti pe Blacklistul vreunei factiuni ? ( precizati factiunea daca da ) : Nu sunt. [*] O sa fi de acord cu decizile liderului , fie ca sunt bune sau rele ? : Desigur ! [*] Alte precizari ( e.x Ce trebuie schimbat la clanul nostru ) : Nimic.Esste perfect asa cum este acum. [*] O descriere cat mai sincera (minim 20 cuvinte) : Ma numesc Andrei, am 13 ani, sunt din Bucuresti, imi place sa joc fotbal cu colegii.Eu m-as descrie ca fiind un baiat sincer, care are cei 7 ani de acasa, imi plac glumele doar in cazurile in care le pot face si as da tot pentru acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAVEXZU Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Contra din motivul varstei si nu cred ca stii cu ce se ocupa clanul...sau ai vreo invitatie de la cineva din clan .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adyben Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowBLade Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Imi pare rau.. Nu vad cum am putea coopera.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAVEXZU Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Topic closed , respins , imi pare rau dar nu te incadrezi cerintelor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts