Jump to content

Cerere-[AIM]-Fr33d0M

Bubbix
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Serban Bistriceanu 
Varsta: 16 
Autodescriere (~ 30 cuvinte): 
 Sunt un baiat cu spirit de echipa, comunicativ, receptiv caruia ii place sa faca lucrurile asa cum se cuvine. Motto-ul meu in viata este "Respecta, si vei fi respectat" pe care il aplic mereu fiind un baiat cu cei 7 ani de acasa, cu simtul umorului si cu limita bunului simt. Nu ma dau in vant dupa lucruri de nimic dar le fac cu seriozitate pe cele care necesita atentie, rabdare si docilitate. Defectul meu este acela de a fi uneori cam agitat in ceea ce fac, ma bucur de dinainte de a primi ceva care este foarte semnificativ pentru mine Cam acesta sunt eu si cum nici un om nu este perfect am si defecte pe care incerc sa nu le scot la iveala. 

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Fr33d0M
Nivel : 29
Nume folosite anterior: Zerty
Vechime pe server: 1 an
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, crash on admin request si mi-a fost spart contul

Poza cu invitatie: http://imgur.com/S7vL44E

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Fr33d0M

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: serbanbistriceanu622 - messenger ; serban.bistriceanu1 - skype
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din clan deoarece este un clan respectat, cu membrii de elita, un loc unde consider ca imi pot face prieteni lejer, un loc de asemenea plin de playerii care stiu sa lucreze in echipa si care sunt comunicativi si corecti.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu un membru activ, dornic sa ajute caruia ii place sa sara in ajutor playerilor care au nevoie de el. 
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: da

Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? da

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.