cosmin22 Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Descriere : Inspirat din relatarea unuia dintre membrii unei echipe Navy SEAL, Marcus Luttrell, despre o misiune care a eşuat în mod tragic, Lone Survivor îi are în centru pe Luttrell (Mark Wahlberg) şi pe echipa sa (printre care Taylor Kitsch, Emile Hirsch şi Ben Foster), surprinşi de o ambuscadă a talibanilor în Afghanistan, în 2005. După un schimb prelungit de focuri şi o urmărire pe jos, cei mai mulţi membri ai echipei sunt omorâţi, Navy SEAL înregistrând cea mai mare pierdere din istoria operaţională. An : 2013 Notă film : 9/10. Gen film : Acţiune / Dramă / Război. Cu Emile Hirsch, Mark Wahlberg, [ Actorul principal şi favoritul meu] Taylor Kitsch, Ben Foste. Aici aveţi câteva imagini din film, click[aici]. Trailer : Trailer subtitrat pentru a înţelege mai bine scopul filmului. Acest film mi-a captat atenţia când am văzut că e inspirat din fapte reale, vi-l recomand cu cea mai mare plăcere cele 121 de minute petrecute in faţa laptop-ului | PC-ului merită din plin. Vizionare plăcută şi multă baftă. "Un film de zece" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darui Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Frumos filmul :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezeok Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Super filmul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quality21 Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 - L-am vazut, este super, merita vizionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenZie Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 super Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudoseiulian Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 E tare filmul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allen.. Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redpill Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Un film din care poti invata multe, se numara prin filmele mele preferate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quickz. Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 interesant Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanEvolution Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Un film din care poti invata multe, se numara prin filmele mele preferate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts