Jump to content

Reclamatie Time

kazekaze

Recommended Posts

Nick-ul tau: Kaze

Nick-ul celui reclamat: Time

O descriere a situatiei: Accepta dm aiurea.Acuma ca avem toti afaceri de facut sa facem dm,uite o casa care nu are pret,afacere b-) trebuie vanduta la 1 dolar.omule NIci macar nu ai zis sa plec.Nici nu stiam ce se intampla acolo,credeam ca e ceva licitatie.

Dovezi (poze, video, etc.): http://imgur.com/AcCF89p

Nickname-ul tau:Kaze

Nickname-ul celui reclamat:mr.Jaks

DescriereM

Martori:Mr.Boris

Dovada: http://imgur.com/AcCF89p

Ti-am spus ca am o afacere de facut si ca sa pleci , erati 3 si casa trebuia vanduta la 0 dolari , iar voi incercati sa o luati asa ca eu l-am pus sa va omoare . Nu primeste nimic nu a gresit fata de NG

Kaze iti spun sincer , eu nu fac lucruri fara sa gandesc . Data viitoare daca vrei sa imi gasesti ceva rau vino cu dovezi mai clare si cu adevarul , nu cu minciuni!

Dragi prieteni distrusi,hateri,si leader ce au subleader care nici macar nu stiu regulamentul.

Check this out,In chat nu scria nimic despre afacere,eu am vazut doar multa lume acolo.Credeam ca e vorba de o licitatie,caz in care te'am intrebat si pretul.!In chatul hasurat cu rosu vorbeam cu mr.boriss14. http://imgur.com/SMo5DWJ .<<<>>

- - - - -

Kaze iti spun sincer , eu nu fac lucruri fara sa gandesc . Data viitoare daca vrei sa imi gasesti ceva rau vino cu dovezi mai clare si cu adevarul , nu cu minciuni!

Minciuni?Uita'te la poza de mai jos=),eu nu stiam nici macar despre ce este vorba,nici nu mi s'a spus sa plec!Martor ca martor,dovada?!.EL m'a omorat fara sa mi se zica nimic.

Dragi prieteni distrusi' date='hateri,si leader ce au subleader care nici macar nu stiu regulamentul.

Check this out,In chat nu scria nimic despre afacere,eu am vazut doar multa lume acolo.Credeam ca e vorba de o licitatie,caz in care te'am intrebat si pretul.!In chatul hasurat cu rosu vorbeam cu mr.boriss14. http://imgur.com/SMo5DWJ .<<<>>

- - - - -

Minciuni?Uita'te la poza de mai jos=),eu nu stiam nici macar despre ce este vorba,nici nu mi s'a spus sa plec!Martor ca martor,dovada?!.EL m'a omorat fara sa mi se zica nimic.

[/quote']

1 dupa ce ca stergi mult din poza nu ai macar bunul simt sa recunosti .

2.In poza ta nu apare tot chat-ul din timpul acela , nu mai face posturi aiurea!

Rog un admin sa dea T.C

1.Vrei poza fara sters?Apropo se vede numele cu cine vorbeam).Poza cand mi'ai spus sa plec nu exista,pentru ca nu mi'ai spus nici o data.Am bunul simt sa recunosc ce?ca esti un tip cu probleme mentale?Acum ca avem leader si ne credem $$$hukar!=).Omule,ai gresit,recunoaste=).TOT dm este .Robert,Eu zic sa iti tii gurita,ca regulamentul nu il stii si ai si subleader=) te faci de ras omule

1.Vrei poza fara sters?Apropo se vede numele cu cine vorbeam).Poza cand mi'ai spus sa plec nu exista' date='pentru ca nu mi'ai spus nici o data.Am bunul simt sa recunosc ce?ca esti un tip cu probleme mentale?Acum ca avem leader si ne credem $$$hukar!=).Omule,ai gresit,recunoaste=).TOT dm este .Robert,Eu zic sa iti tii gurita,ca regulamentul nu il stii si ai si subleader=) te faci de ras omule

[/quote']

Atat iti spun , sa nu mai moara inima in tine ca aia care merita au lider si tu esti amarat . nu incerca sa faci din ce nu este ceva adevarat! Cei care au fost martori au raspuns , ce dovezi mai vrei . Adevaru nu iese pe gura ta? Mai mult decat martori si poza ta in care arata ca stiai ca vroiam sa o vand la 1 dolar. De cand te-am dat afara din factiune ca nu meritai sa fii in NG esti numai ofticat . Invata sa muncesti nu sa iei de la altii!

Atat iti spun , sa nu mai moara inima in tine ca aia care merita au lider si tu esti amarat . nu incerca sa faci din ce nu este ceva adevarat! Cei care au fost martori au raspuns , ce dovezi mai vrei . Adevaru nu iese pe gura ta? Mai mult decat martori si poza ta in care arata ca stiai ca vroiam sa o vand la 1 dolar. De cand te-am dat afara din factiune ca nu meritai sa fii in NG esti numai ofticat . Invata sa muncesti nu sa iei de la altii!

Amice,am fost leader inaintea ta=),Martor?Unde e poza!ARATA'MI POZA IN CARE ZICI CA SA PLEC! Ce adevar?Daca nu mi'ai zis,mai esti si prost pe deasupra,Sunt ofticat rau ca nu sunt in ng cu un leader de toata jena care are subleader care nici macar W3 nu stie.Amarat?=))))) ESTI vai de capul tau,ma amuzi baietel cu comenturile tale

-plangerile care contin jigniri aduse celor reclamati sunt ignorate. http://bugged.ro/Thread-model-de-reclamatie

De ce o regula atat de ilogica? pentru a evita comentariile fara logica, pentru a evita sa ne pierdem timpul citind 100 de reply-uri cu jigniri. D-aia.

Legat de plangere, ai adus dovezi editate, sunt null.

t/c

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.