HATE Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Ce este AW?-AW este (sau va fii) un grup de gameri.ce vor sustine in principal serverul BUGGED!.Daca vrei sa ni te alaturi pentru a ne ajuta sa ne dezvoltam raspunde la intrebarile de mai jos! _______________________________________________________ Cerinte:Skype,microfon,sa fii gamer,minim 13 ani,si un canal de YouTube unde vom posta filmulete despre serverul bugged si multe altele! ____________________________________________________ Nick: De ce vrei sa ni te alaturi?: Esti dispus sa te dedici AW?: Indeplinesti cerintele?: Cati ani ai?: Ce jocuri joci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Icaruss Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Nick:Icaruss De ce vrei sa ni te alaturi?:sunt un gamer bun Esti dispus sa te dedici AW?: DA Indeplinesti cerintele?: DA Cati ani ai?: 14 Ce jocuri joci? SA_MP LOL Minecraft etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 22, 2013 Author Share Posted January 22, 2013 Icaruss-Acceptat.daca ai cont premium sa iti pui la nume AW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkiLL Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Nick:SkiLL De ce vrei sa ni te alaturi?:Pentru ca va ramane mereu. Esti dispus sa te dedici AW?:Yea Indeplinesti cerintele?:DA Cati ani ai?:15 Ce jocuri joci?: dota2 Counter strike league of legends samp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martaz. Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Nick: Martaz. De ce vrei sa ni te alaturi?: Pentru a ajuta la dezvoltarea serverului, categoric. Esti dispus sa te dedici AW?: Da.dece nu :) . Indeplinesti cerintele?: Categoric. Cati ani ai?: 18 Ce jocuri joci? Am jucat CS 1.6 din anul 2005 pana in anul 2012 (jucator profesionist, pgl,acl,esl,dreamhack,eswc,etc) Tot palmaresul meu in "gaming (1.6,source,csgo)" il veti putea sau le veti putea vedea aici: youtube.com/TAZfromPORTUGAL sk-gaming.com/member/Martaz steamcommunity.com/id/mdaMartaz Eu numai stau pe skype (only ts3) , deci acest lucru ma "depaseste" , microfon stricat de vreo 3 zile ;)) , deci am sa va ajut "gratis" ca sa zic asa, cu filmulete pe youtube , reclama pe diferite siteuri + reclama pe site-ul organizatiei mele de gaming. Pe youtube am vreo 1,136 subscriberi si 73,415 views. Deci am sa va fac reclama cat cuprinde. Si sper tot odata, sa nu "moara" acest sv :) (de samp) . enjoy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 22, 2013 Author Share Posted January 22, 2013 Skill si Martaz.-Acceptati.daca aveti cont premium sa va puneti la nume AW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qiuu Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Nick: Qiu De ce vrei sa ni te alaturi?: Mi se pare o idee interesanta. Esti dispus sa te dedici AW?: Da. Indeplinesti cerintele?: Aproximativ, nu am inca microfon dar am sa imi cumpar in scurt timp. Cati ani ai?: 15 Ce jocuri joci? Counter Strike , SA:MP , Metin2 , Assasin`s Creed (I,II, BrotherHood, Revelation's, III) , NFS Most Wanted 2012 . Etc, sunt un gamer experimentat .t. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 22, 2013 Author Share Posted January 22, 2013 Qiu-Acceptat vei fii 2 zile in probe ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iva Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 CLARRR =))))))))))))))))) Zeth te rog i-a un foc si arunca-te pe geam ZEW E NUMA UNU ! [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUATROZEW Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Zeth , a fost dat afara din "ZEW" si la 13 ani se consoleaza si el cum poate ( ofc , nu avea ce sa caute acolo ), trebuie sa intelegeti cum acest grup de prieteni numit "ZEW" a venit si a dat o idee despre chestia asta pe accest server , nimeni si nimic nu ii va lua locul , hf! ( zeii cu zeii , fanii cu fanii ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazekaze Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 "Grupul"Zew este o grupare de noliferi,care se cred buni in orice privinta,chiar daca au lack de skill sau alte talente,precum printul de Iva,nume de g(y si ceilalti plictisiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 23, 2013 Author Share Posted January 23, 2013 Defapt AW este un grup de gameri ce vor posta pe youtube diferite review-uri / first look la diferite jocuri noi aparute.totodata vor sustine comunitatea bugged .prin urmare nu are nicio legatura cu gruparea de "zei" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trevor Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 OFF:In primul rand va rog sa nu luati in considerare suferintele lui IVA si QUATRO, deoarece ei doar vorbesc si nu stiu ce s-a intamplat defapt. Ne-am despartit de ZETH fara nici un conflict care tine de injuraturi/cearta/suferisme etc. Si pentru kazekaze, care vad ca se baga aiurea in vorba, esti defapt un hater care traieste din jocu' asta, daca nu ar fii asa, nu te-ar interesa de noi (ZEW) si ti-ai vede de treaba cum fac majoritatea playerilor. Aici tu esti plictisitule deoarece cauti atentie si esti mare jm3ch3r $3fu la $ si esti frate cu euro iar pe mama ta o cheama lira. Suntem obisnuiti sa vedem stresati ca tine care ne streseaza pentru atentie, pe care nu o vei mai primii cu siguranta dupa acest post. ON:Bafta cu AW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazekaze Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Off:Draga prieten frustrat,aka sinner,ai facut si tu un grup de "gameri" ca nu aveai ce sa faci,imi aduci aminte de cand aveam 7 ani si vroiam sa infiintez un grup,traiesc din asta?Nu se poate traii din asta,cel putin nu din samp,imi dovedesti( jm3ch3r $3fu la $ si esti frate cu euro iar pe mama ta o cheama lira. ) cat de ingust esti si ca agreezi cocalari,poate ca esti si unul.Nu ma intereseaza de micul vostru grup de plictisiti,nu am nevoie de atentia voastra,daca mi'ar scrie scarra,atunci da,as vrea atentie de la el,mai ales ca esti un Zew(aka zeu numai ca varianta cocalara).I'm DOne On:GG zeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkiLL Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 In primul rand. Clanul ZEW este un clan .de . nu stiu cuvintele prin care sa ma exprim ZEW( deci unu de 7 ani cred ca ar fi pus un nume mai . inspirat cred? Sunteti zei :)))Quatrozew pe teamspeak are o poza cu un gay care se tine de BEEP. Asa ca . va rog numai faceti OFF TOPIC si ramane-ti in continuaree ruptii de viata care sunteti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beCali Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Skill ai dreptate iam vazut pe Zeii astia pe server si la aia ma gandeam copii de 10 ani. alt nume nu ati gasit decat ZEW ? se scrie ZEU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axe Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Pana acum in ZEW se afla un Lider si un Helper. Daca clanu asta e asa varza cum au reusit acestia sa fie asa sus? Haters gonna hate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iva Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Deci incep asa BECALI AFARA DE PE BUGGED ! TIKI TAKA BUGGEDLONA ADUCEM ALTU ! SKILL Credeam ca ai mai mult iq decat kaze Kaze Da-ti foc si arunca-te pe geam cu zeth ! HATERI ! AFARA DE PE BUGGED ! HATERI FOC SI ARUNCATI-VA PE GEAM UNU E ZEW ! [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KNUTZ Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 In primul rand,va salut fanii mei. În al 2 lea rand va anunt ca suntem cei mai smecheri,sefi de sefi mari mafioti,si nu credeam despre unii dintre ca voi ca aveti asa putin IQ. AW-fani ZEW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trevor Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Se pare ca au aparut haterii care FIERB de ciuda, ii inteleg, /top spune tot, chiar daca a fost rollback, trebuia sa avem 800 kills peste Ballas. Cum ma asteptam sa fie, copii care habar nu au ce inseamna distractia, care traiesc din acest joc si il mananca pe paine. Prima data mai treceti pe la scoala , ca am inteles 10% din ce ati scris si nu am timp sa descifrez heroglife. Acum, toata lumea stie sau cel putin CRED ca , kaze este fratele lui ZETH, cel care a fost dat afara din ZEW, daca vrei sa te razbuni, ai /call 15935 sa ma injuri cat vrei.(te inteleg la 14 ani fortati cu buletinu facut ier nu am ce sa iti cer) Cat de hater sa fii sa imi spui ca numele ZEW este de cocalar cand tu ai numele SkiLL IN VALURI si pe asta il cheama beCali tot in valuri, ai numele unui OIER, deci presupun ca si tu esti un oier . Nu stau sa va explic de unde a ajuns sa fie numele ZEW si nu ZEU, cu ce scop sa infiintat si in ce consta aceasta grupare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beCali Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Auzi la ala sefi de sefii ce sefi ma ca ai alti oameni care au phoenix dupa ei:-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iva Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Auzi la ala sefi de sefii ce sefi ma ca ai alti oameni care au phoenix dupa ei:-? BECALI AFARA DE PE BUGGED ! TIKI TAKA BUGGEDLONA ADUCEM ALTU ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 24, 2013 Author Share Posted January 24, 2013 Ok tin sa va anunt ca acesta a fost un topic facut pentru recrutari.nu pentru certurile voastre prostesti .va multumesc .din cauza certurilor voastre am sa incerc sa inchid acest topic bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts