Nemesis_TM Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Descriere sugestie: Este simplu sa modificam km/h,deci de exemplu atunci cand mergem cu 91 km/h si se mareste trece de la 91 96 99 100,si au sugerez sa schimbati sa arate cu exactitate cand creste/scade ex: 95 km/h 96 97 98 99 100, i-ar fuel sa fie in mijloc jos la ecran pot spune asa. Am o poza de pe un sv ,nu vreau sa fac reclama chiar deloc. Si app arata si marca masinii. http://i.imgur.com/IXFM8dQ.png http://i.imgur.com/vl98Sz0.png Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: Eu zic ca ar parea mai frumos,si mai realistic. Parerea mea acum voi decideti.Sper sa fie luata in considerare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
(LMFAO)Andreyuku Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 AOLEO! Cand am intrat in masina m-am speriat! Dc ati mutat km/h si fuel asa?!?!?!?! mi se pare o idee proasta! cand ma uitam pe mini-map vedeam pe unde merg si si fuel-ul si km/h. Nemesis a zis doar sa indice exact nu sa-l mutati asa. eu aproape nu il mai vad plus ca atunci cand conduc la viteza si ma uit la "noul" fuel ma busesc. mi se pare o idee proasta, sincer. Mai bine facem pe voturi cine vrea langa mini-map si cine vrea asa in varianta "noua". Parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis_TM Posted January 23, 2013 Author Share Posted January 23, 2013 La mine se vede bine poate cine stie cum e la tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
onetu Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 daa era mai bine inainte . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniis. Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Merge Foarte bine asa! Faceti-va Rezolutia mai mica/mai mare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beCali Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Acum s-a schimbat este in dreapta in colt si km/h si fuel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexRO Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Mie imi place chestia aia cu numele Masini Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMC Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 @ E aiurea sa ai sub kilometraj numele masini. (iti apare numele cu verde cand urci in ea, in caz ca nu stiai). @ Puteai macar sa stergi chatul si siteul din colt dreapta al imagini, nui mare lucru (Click dreapta > Edit). @ E foarte bine asa cum e acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLuEEw0w.!? Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 AOLEO! Cand am intrat in masina m-am speriat! Dc ati mutat km/h si fuel asa?!?!?!?! mi se pare o idee proasta! cand ma uitam pe mini-map vedeam pe unde merg si si fuel-ul si km/h. Nemesis a zis doar sa indice exact nu sa-l mutati asa. eu aproape nu il mai vad plus ca atunci cand conduc la viteza si ma uit la "noul" fuel ma busesc. mi se pare o idee proasta' date=' sincer. Mai bine facem pe voturi cine vrea langa mini-map si cine vrea asa in varianta "noua". Parerea mea. [/quote'] si mie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Mutat in recycle bin. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.