Jump to content

Reclamatie arculetz INSELATORIE!

gelutzu15

Recommended Posts

Copile am fost acolo unii oameni gresesc la un pret corecT? tu care esti BOSS nu gresesti un Zero sau un X ? Nu il bagati in seama ' date=' plus ca aceasta reclamtie nu trebuia facuta aici ci factiuni in care face parte.

[/quote']

Copile? am 19 ani baiatu, nu am nimic impotriva dar prietenul tau ''arculetz'' poate da teapa la un copil de 10-12 ani foarte usor si copilul ala se va intrista pentru asa ceva chiar nu ganditi? voi ''maturilor''. inteleg a gresit la mine, ok. dar si la chambers si la multi altii? scuzati ca folosesc un cuvant jignitor dar jegurile astea nu au ce cauta aici pentru ca niste copii pot suferi pentru lucrurile astea ;).

Copile am fost acolo unii oameni gresesc la un pret corecT? tu care esti BOSS nu gresesti un Zero sau un X ? Nu il bagati in seama ' date=' plus ca aceasta reclamtie nu trebuia facuta aici ci factiuni in care face parte.

[/quote']

Bai frate,cand va aud cu copile,da ce sunt ma copii,nu au drepturi,ce sunt sclavi? Doamne,te rog nu-i mai lua apararea cu 0 si cu vrajeli dintr-astea,dupa cum am zis si in plangerea mea,daca a gresit,punea 50k si gata! dar nici macar la atata nu v-ati gandit cu tzepile voastre,macar un mic scuze acolo.

Eu cred ca si tu ai fost copil la o varsta a ta,nu? doar nu te-ai nascut la 14 ani,dar acum ai facut si tu 16 ani si esti smeker sau cati ani,chiar nu-mi pasa,gandestete si ganditiva ca si voi ati fost copii,nu va ganditi numai la voi.si te rog nu zice acum ca tu la 12-13 ani nu ai jucat pe PC :-j

[/quote']

becali faci pe toata lumea copil , crezi ca toti care joaca au 15 ani ? ai si tu 17 ani (25-02-1995) si faci figuri pe burta goala.Mafioti mai sunteti in spatele unui monitor

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.