gelutzu15 Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Nick-ul tau: gelutzu15 Nick-ul celui reclamat: arculetz O descriere a situatiei: Eram in puscarie, vroiam free si mister arculetz a zis ca imi da la 50k si mi-a dat la 500k, chiar asa tepar sa fie?:). Dovezi (poze, video, etc.): http://imageshack.us/f/12/e343.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
beCali Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Copile am fost acolo unii oameni gresesc la un pret corecT? tu care esti BOSS nu gresesti un Zero sau un X ? Nu il bagati in seama , plus ca aceasta reclamtie nu trebuia facuta aici ci factiuni in care face parte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chambers Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 bai nene a facut asa la toti din puscarie numai vb Link to comment Share on other sites More sharing options...
teleleu69 Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 becali nu stiu care e copilu:)))) adica daca ereai si u cu, capu pe umerii nu iti puneai un asa nume;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelutzu15 Posted January 23, 2013 Author Share Posted January 23, 2013 Copile am fost acolo unii oameni gresesc la un pret corecT? tu care esti BOSS nu gresesti un Zero sau un X ? Nu il bagati in seama ' date=' plus ca aceasta reclamtie nu trebuia facuta aici ci factiuni in care face parte. [/quote'] Copile? am 19 ani baiatu, nu am nimic impotriva dar prietenul tau ''arculetz'' poate da teapa la un copil de 10-12 ani foarte usor si copilul ala se va intrista pentru asa ceva chiar nu ganditi? voi ''maturilor''. inteleg a gresit la mine, ok. dar si la chambers si la multi altii? scuzati ca folosesc un cuvant jignitor dar jegurile astea nu au ce cauta aici pentru ca niste copii pot suferi pentru lucrurile astea ;). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Re3D Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Copile am fost acolo unii oameni gresesc la un pret corecT? tu care esti BOSS nu gresesti un Zero sau un X ? Nu il bagati in seama ' date=' plus ca aceasta reclamtie nu trebuia facuta aici ci factiuni in care face parte. [/quote'] Bai frate,cand va aud cu copile,da ce sunt ma copii,nu au drepturi,ce sunt sclavi? Doamne,te rog nu-i mai lua apararea cu 0 si cu vrajeli dintr-astea,dupa cum am zis si in plangerea mea,daca a gresit,punea 50k si gata! dar nici macar la atata nu v-ati gandit cu tzepile voastre,macar un mic scuze acolo. Eu cred ca si tu ai fost copil la o varsta a ta,nu? doar nu te-ai nascut la 14 ani,dar acum ai facut si tu 16 ani si esti smeker sau cati ani,chiar nu-mi pasa,gandestete si ganditiva ca si voi ati fost copii,nu va ganditi numai la voi.si te rog nu zice acum ca tu la 12-13 ani nu ai jucat pe PC :-j Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert-deleted Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Copile am fost acolo unii oameni gresesc la un pret corecT? tu care esti BOSS nu gresesti un Zero sau un X ? Nu il bagati in seama ' date=' plus ca aceasta reclamtie nu trebuia facuta aici ci factiuni in care face parte. [/quote'] becali faci pe toata lumea copil , crezi ca toti care joaca au 15 ani ? ai si tu 17 ani (25-02-1995) si faci figuri pe burta goala.Mafioti mai sunteti in spatele unui monitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut.X Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Nu inteleg de ce toti comentati:S v-a bagat cineva in seama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beCali Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Normal ca e copil ma stii dece? 1. Nu a facut topicul unde trebuie. 2. Topicul trebuia facut in Factiunea lui. 3. Doar lideru factiuni il pedepseste Tibi si shadow nu are ce sa ii faca. Punct. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Acelasi raspuns ca si la celelalte 999 de plangeri identice. t/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.