Re3D Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Nick-ul tau: Re3D Nick-ul celui reclamat: arculetz O descriere a situatiei: Pai,dadusem rob,eram jail,apoi vine acest specimen,si mi-a spus ca ma scoate cu 50k,ma gandeam ca e ceva ciudat,ca cica nu-l intereseaza pe el daca ia 50k in -,asa ca am zis ok,da-mi free si a pus 500K,nu 50K si lasa becali minciunile,daca era greseala imi dadea 50K la loc,asa ca nu vreau comentarii pentru prietenul tau gen ''bai copile,bla,bla,bla'',a incercat sa se scoata cu banii mei munciti,asa ca astept sa vad pedeapsa sa. Nici macar nu mi-a dat un /sms sau un /call sa-mi spuna ca a gresit si sa-si ceara scuze,daca se simtea,nu-i faceam post,dar asta e omul. Practic a abuzat de factiunea in care este,liderul il va pedepsii doar cu un FW,pentru asa ceva se merita si ban permanent,din cate am inteles acesta e un server serios,asa ca astept o pedeapsa pe masura. Dovezi (poze, video, etc.): http://imgur.com/q0ZxEX8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Re3D - iti apare pe ecran suma cu care ti-a oferit /free-ul. Citeste-o inainte sa dai /accept free. Asta nu e inselatorie, e doar nesimtire si profitare de neatentia ta. Nu primeste nimic pentru atat, poate da /free cu cat doreste, iti apare pe ecran suma destul de clar. + plangerile care contin jigniri aduse celor reclamati sunt ignorare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.