StarKiller Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Descriere sugestie: cand cineva sta afk nu mai arata sus [AFK]nush cum e pur si simplu cand e afk nu poti sai iei viatza si nici sal omori si daca e afk numele se va vedea negru ca la corleone care sper ca va fi scoasa | sa puneti /barrier la locurile care treci din ls in sf din lv in ls si tot asa va arat eu unde sper ca ma vei contacta Shad9w Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: Nu cred,sunt sigur ca il va ajuta ffmult:);) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manciulea. Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 dc sa scoata aia cu afk :-? si nu am inteles prea bn sau tu ce vrei sa desfinteze Shad9w corleone sa bage culoarea la nume cande esti afk :)))) ? bariera intre orase nu ii vad rostu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabiste1nN Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 "se va vedea negru ca la corleone care sper ca va fi scoasa " ce se scoata ma ? mai bine gandeste-te de doua ori si dupa scrie. sugerezi sa se scoata o factiune(preferata mea) si sa se baga culoarea cand esti afk?:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jaks Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Mi se pare o idee extrem de proasta, "nu poti sai iei viatza si nici sal omori si daca e afk", si noi astia din departamente ce facem?. mergem dupa unu cu wanted, se pune afk si ce facem?asteptam sa intre iar? E perfect asa cum e, si mult mai Rp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Time Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Descriere sugestie: cand cineva sta afk nu mai arata sus [AFK]nush cum e pur si simplu cand e afk nu poti sai iei viatza si nici sal omori si daca e afk numele se va vedea negru ca la corleone care sper ca va fi scoasa | sa puneti /barrier la locurile care treci din ls in sf din lv in ls si tot asa va arat eu unde sper ca ma vei contacta Shad9w Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: Nu cred' date='sunt sigur ca il va ajuta ffmult:);) [/quote'] Barierele vor face jocul urat. Iar afk-ul este foarte original . Nu are rost nimic din ce ai spus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Mutat in recycle bin. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.