AlexRO Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Descriere sugestie:Eu as propune ca la PD sa se faca o parcare pentru membri PD ca oriunde parchez masina imi spune ca nu o pot parca,as propune sa se faca o parcare. Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul:Ar ajuta membri PD care vor sa isi tina masina la HQ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmin7 Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Eu sunt de acord,in loc sa parcam masiniile la mama naibii.Ar fi buna ideea.PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
beCali Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Nu cred ca se va lua in considerare acesta sugestie pentru ca nu poti parca in zona Spawn. Contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrill3x Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Eu sunt de acord' date='in loc sa parcam masiniile la mama naibii.Ar fi buna ideea.PRO [/quote'] http://bugged.ro/Thread-pro-contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeR Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Pro. Ar fi mai frumos sa nu existe bariera de la intrarea in parcare. Pentru masinile PD sa fie doar parcarea subterana iar pentru membrii PD sa fie parcarea din fata, dar si pentru unii playeri care vor sa-si puna masina in parcare pana ies de la Jail. Parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexRO Posted January 27, 2013 Author Share Posted January 27, 2013 Ar fi frumos noi membri sa le putem parca acolo jos in parcari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Mutat in recycle bin. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.