bLooD:X Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Nick-ul tau: blood Nick-ul celui reclamat: time O descriere a situatiei: Ii explic ca mi'a dat FW pt un cuvant care nu mi se pare o injuratura dar el isi creeaza singur un dex propriu si ma mai si scoate afara cu fp . PROST, PROÁSTĂ, proști, proaste, adj., s.m.și f. 1. Adj., s. m. și f. (Om) lipsit de inteligență, fără judecată, fără minte; nătărău, nerod, tont, prostănac. ◊ Expr. Un prost și jumătate = foarte prost. A face pe prostul = a simula prostia. ♦ (Om) care se încrede ușor; (om) naiv, credul. ◊ Expr. A-și găsi prostul = a-și găsi omul pe care să-l poată înșela ușor, pe care să-l poată duce de nas. 2. Adj., s. m. și f. (Înv. și pop.) (Persoană) fără știință de carte; (om) neînvățat, ignorant. ♦ (Om) lipsit de rafinament; (om) simplu, neevoluat. 3. Adj. De condiție socială modestă, din popor, de jos, de rând. ◊ (În trecut) Soldat prost = ostaș fără grad; soldat. 4. Adj. Obișnuit, comun. ♦ De calitate inferioară, lipsit de valoare. 5. Adj. (Adesea adverbial) Care nu este așa cum trebuie (din punct de vedere calitativ, funcțional etc.); necorespunzător, nesatisfăcător. ♦ (Adverbial; în legătură cu verbul „a vorbi”) Stricat, incorect. ♦ (Despre situații, știri, întâmplări etc.) Neplăcut, nefavorabil, nenorocit. ♦ (Despre vreme) Nefavorabil, rău. ♦ Nepriceput, nepregătit, neîndemânatic într-o meserie, într-o profesiune etc. 6. Adj. Dăunător; neprielnic. ◊ Expr. Glumă proastă (sau de prost gust) = glumă fără haz, care supără, jignește. Vorbă proastă = vorbă îndrăzneață sau injurioasă; p. ext. ceartă. – Din sl. prostŭ. Sursa: DEX '98 (1998) | Adăugată de cata | Semnalează o greșeală | Permalink Dovezi (poze, video, etc.): http://www.girlshare.ro/32132651.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Time Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Concediere Nickname:blo[o]D Motiv:Reclamatii multe,Jigniri,dm aiurea,cearta pe /d Detalii:Ti-am spus ca daca o sa continuii pe /d si /r o sa fii demis! Demis fara FP Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaGiCoNs Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 are dreptate Time se certa cu toti pe /d si injura ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Time cand postezi, posteaza si dovada pentru care a fost demis, sa nu trebuiasca sa o caut eu prin forum. http://s8.[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/cx5jucdxx/sa_mp_119.png prost = jignire. Daca ii zici la unu 'prost' si iti face plangere aici, iei warn. ce conteaza ca a spus 'injuratura' in loc de 'jignire'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.