LeR Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Descriere sugestie: Propun ca pentru a da amenzi si pentru a lua permisul sa trebuiasca sa ai Rank2 sau 3 in PD. Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: Sa nu mai poata da orice incepator obsedat de ridicarea permiselor ca p1K sau Kaze si multi altii care deabia au intrat. Ne-am saturat de politisti care tot iau permisul aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beCali Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Corect incepatori iau permisul si pentru doua secunde pe contra sens. PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Time Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Descriere sugestie: Propun ca pentru a da amenzi si pentru a lua permisul sa trebuiasca sa ai Rank2 sau 3 in PD. Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: Sa nu mai poata da orice incepator obsedat de ridicarea permiselor ca p1K sau Kaze si multi altii care deabia au intrat. Ne-am saturat de politisti care tot iau permisul aiurea. Am vazut multi incepatori care fac asta dar mai bine ar trebuii ca liderul sa puna regula in regulament . Si cine v-a da amenzi fw/demitere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iSmoke Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Foarte buna ideea pt ca sunt multi membri PD au fost dati afara pt ca dadeau amenzi in prostie sau luat carnetul PRO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Mutat in recycle bin. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.