AlexRO Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Descriere sugestie: As propune sa se adauge semnalizari in joc ar fi mult mai RP si PD sa dea amenda jucatorilor ce nu semnalizeaza. Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: Ar fi cu mult mai distractiv si apropiat de viata reala cred ca multor jucatori le-ar place sa aiba semnalizari la masina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Icaruss Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Descriere sugestie: As propune sa se deschida o loterie la care jucatorii sa participe si sa castige un premiu de exemplu /lotto 18 Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: Cred ca ar juca mai multi pe el Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniis. Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Descriere sugestie: As propune sa se deschida o loterie la care jucatorii sa participe si sa castige un premiu de exemplu /lotto 18 Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: Cred ca ar juca mai multi pe el Fă un topic nou mă! Nici atât nu ştii? Ţi sa mai zis de Shad9w să faci alt topic nu în acel topic în care e vb de altcv. N-aveţi minte mă? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeR Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Nu cred ca se pot adauga semnalizarile pe GTA Sa fara moduri. Exista unele moduri care iti adauga semnalizari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Andrei Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Exista Emergency Light Mod (ELM). Cu el poti semnaliza :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Mutat in recycle bin. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.